Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

CANGAROO ΘΗΛΑΣΤΡΟ GENTLE TOUCH XN-D207F

XN-D207F
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Hover on image to enlarge
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
44.00
+

Περιγραφή

10 επίπεδα διέγερσης και 3 βαθμοί για συχνότητα. 15 επίπεδα αναρρόφησης και 3 μοίρες για συχνότητα.
Ήσυχος κινητήρας που παρέχει διακριτικότητα. Μικρό και ελαφρύ. Με μαλακό μαξιλάρι σιλικόνης, παρέχοντας άνεση.
Οθόνη LCD; Εύκολο καθαρισμό.

Η ηλεκτρική αντλία στήθους Cangaroo έχει διαφορετικά επίπεδα ελέγχου της ισχύος αναρρόφησης, της απαλής βαλβίδας αναρρόφησης και του μαλακού μαξιλαριού.

Το προϊόν διαθέτει δύο κύριους τρόπους λειτουργίας: Λειτουργία μασάζ / διέγερσης - 10 επίπεδα και 3 μοίρες για συχνότητα.

Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει την πιο κατάλληλη ζώνη διέγερσης καθώς το εύρος ισχύος αναρρόφησης είναι από 7 έως 16 KPa, με εύρος συχνοτήτων από 70 έως 90 φορές / λεπτό.

Λειτουργία αναρρόφησης - 15 επίπεδα με 3 βαθμούς συχνότητας. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τα πιο κατάλληλα επίπεδα και συχνότητα αναρρόφησης, καθώς το εύρος ισχύος αναρρόφησης κυμαίνεται από 10 - 45 KPa. Η αντλία παρέχει πολλά από τα χαρακτηριστικά, τα οποία αναζητούν οι πολυάσχολες μητέρες και είναι τέλεια για πολλούς λόγους: * Άντληση και συλλογή του μητρικού γάλακτος ενώ βρίσκεστε μακριά από το μωρό σας (π.χ. στην εργασία).

Ανακούφιση από την ένταση στο στήθος λόγω της μεγάλης ποσότητας μητρικού γάλακτος. Για παράδειγμα, όταν οι συνήθειες διατροφής του μωρού σας αλλάζουν επειδή έχει αρχίσει να τρώει πιο στερεά τρόφιμα.

Διατηρήστε το γάλα σας, εάν πρέπει να σταματήσετε προσωρινά το θηλασμό. Για παράδειγμα, για να αντλήσετε το ακατάλληλο γάλα ενώ υποβάλλετε ιατρική θεραπεία.


Παρόμοια προϊόντα