Τρόποι αποστολής & χρόνοι παράδοσης

Εφόσον τα προϊόντα της εκάστοτε παραγγελίας είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το χρόνο επεξεργασίας της, η αποστολή τους γίνεται εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας, εκτός αν ρητά αναφέρεται κάτι διαφορετικό.

Στις περιπτώσεις πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται κατά την επόμενη εργάσιμη ημέρα από τη γνωστοποίηση της κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας.

Σε περίπτωση καθυστέρησης της αποστολής για οποιονδήποτε λόγο, η εταιρεία θα ενημερώνει αντίστοιχα τον πελάτη.

Οι αποστολές μικροδεμάτων πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier. Θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της παραγγελίας σας από το μενού «Ο Λογαριασμός μου» καθώς και την πορεία της αποστολής σας μέσω του tracking number της courier το οποίο θα σας αποστέλλεται μόλις είναι διαθέσιμο.

Αν η διεύθυνσή σας είναι σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή της επικράτειας, το δέμα σας θα μεταφερθεί στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη της περιοχής σας όπου υπάρχει κατάστημα της συνεργάτιδας εταιρείας courier και θα παραλάβετε από εκεί.

 

Για τις περιπτώσεις αποστολών Εντός ορίων Πόλης

Για τις περιπτώσεις αποστολών σε Απομακρυσμένες Περιοχές που θέλετε να παραλάβετε στον χώρο σας, επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής. Παρακαλούμε ενημερώστε μας για το αν επιθυμείτε για την επιπλέον χρέωση.

Για τις περιπτώσεις Δυσπρόσιτων περιοχών επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής για παραδόσεις στο χώρο σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας από το κατάστημα που εκπροσωπεί την περιοχή σας στην κοντινότερη πόλη ή κωμόπολη και να απαλλαγείτε των επιπρόσθετων εξόδων ή να σας προτείνουμε άλλον τρόπο αποστολής.

Όταν πρόκειται για ογκώδη προϊόντα, όπως έπιπλα, καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου κλπ, ή για παραγγελίες συνολικού βάρους άνω των 3,5 kgr, η αποστολή ενδέχεται να γίνεται μέσω του συνεργαζόμενου πρακτορείου μεταφορών της περιοχής παράδοσης σε 2-3 εργάσιμες ημέρες από την επόμενη μέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερώνεστε ανάλογα από την εταιρεία.

Παρακαλώ σημειώστε ότι το κόστος αποστολής με πρακτορείο μεταφορών που χρεώνεται αυτόματα από το κατάστημα αφορά παράδοση στις αποθήκες του πρακτορείου στην περιοχή σας και παραλαβή από εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ επικοινωνήστε με το κατάστημα προκειμένου να σας δοθεί προσφορά για παράδοση στο σπίτι σας.

 

Αποστολές για Κύπρο
Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται μόνο 1 φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή με χρόνο παράδοσης 2-3 εργάσιμες ημέρες και έξοδα αποστολής ανάλογα το βάρος ή τον όγκο.

Οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι και την Πέμπτη στις 10:00

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που δεν αφορά λάθος της εταιρείας, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει τον πελάτη.

Το κόστος για αντικαταβολή με μετρητά είναι 2,50 € πλέον τη χρέωση όγκου ή βάρους.

 

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?

Για αποστολές στην Κύπρο το κόστος εξαρτάται από το βάρος και τον όγκο (πχ. για ένα ογκώδες καρότσι η χρέωση είναι περίπου 25 ευρώ).
(Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη).

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?
Ο συνεργάτης μας για αποστολές στην Κύπρο είναι το myprice και η eurofreight

 

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος αποστολής της παραγγελίας σας είναι από 2 έως και 6 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα αποστολής της.

Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 20:00
Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο αποστολέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με τα υποκαταστήματα του myprice.

*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Καλάθι
Προϊόντα 0
Το καλάθι σας είναι άδειο
ΜΩΡΟΥΔΟΚΟΣΜΟΣ: Βρεφικά Είδη - Βρεφικά Έπιπλα - Καρότσια