Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

LIONELO RALF ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ RELAX GREY STONE 5903771703048

03048
Hover on image to enlarge
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
165.00
+
Περιγραφή
Lionelo Ralf Διαδραστικό Relax
 

Το λίκνισμα συνδέεται όχι μόνο με την ασφάλεια και την χαλάρωση, αλλά επηρεάζει θετικά την απόκτηση νέων δεξιοτήτων, καθώς οι ρυθμικές κινήσεις και τα εξωτερικά ερεθίσματα διεγείρουν το νευρικό σύστημα και τις αισθήσεις του μωρού.
 
Το Lionelo Ralf είναι κατάλληλο για χρήση από τη γέννηση και μέχρι το βρέφος να φτάσει τα 9 κιλά ή μέχρι να αρχίσει να κάθεται μόνο του. 
 
Το προϊόν διαθέτει λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης κίνησης. Ο ανιχνευτής θα εντοπίσει τις κινήσεις του μωρού και θα αρχίσει να το λικνίζει, μιμούμενο την κίνηση του γονέα. 
 
Το Lionelo Ralf έχει τη δυνατότητα να αιωρείται με πέντε διαφορετικά επίπεδα ταχύτητας. Η κίνηση λικνίσματος είναι πλάγια: δεξιά-αριστερά . Ο ενσωματωμένος χρονοδιακόπτης σάς επιτρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρεις χρόνους παλινδρόμησης - 8, 15 ή 30 λεπτά. 
 
Ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο μουσικό κουτί με 12 ήρεμες μελωδίες και τα κραμαστά παιχνίδια θα απασχολήσουν με επιτυχία το μωρό σας.
 
 

Το Lionelo Ralf διαθέτει κλείδωμα, χάρη στο οποίο μπορείτε εύκολα να το ακινητοποιήσετε. Χάρη στη ρύθμιση 2 σταδίων της κλίσης της πλάτης του καθίσματος, το παιδί μπορεί να μείνει σε αυτό σε ξαπλωμένη θέση - ιδανική για ανάπαυση ή ημι-ξαπλωμένο, όταν είναι πιο δραστήριο και θέλει να βλέπει γύρω ή να παίξει.
 
 
Το Lionelo Ralf είναι εξοπλισμένο με ένα φαρδύ κάθισμα με ενίσχυση και το κεφάλι του μωρού προστατεύεται από ένα μαλακό μαξιλάρι. Άν λερωθεί, η ταπετσαρία μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να πλυθεί, ενώ το ίδιο το προϊόν μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο, χάρη στο μικρό βάρος του.
 Ποιότητα κατασκευής
Το Lionelo Ralf διαθέτει ζώνη ασφαλείας 5 σημείων και αντιολισθητικά μαξιλαράκια για προστασία του δαπέδου από γρατσουνιές . 
 
Έχει επίσης εξοπλιστεί με ένα μοτέρ αθόρυβης λειτουργίας. 
 
Μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα από τον πίνακα ελέγχου αφής ή χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο. 
 
Υπάρχουν δύο τρόποι τροφοδοσίας - μπαταρία με ρεύμα. Το προϊόν διαθέτει είσοδο USB .


Διαστάσεις: 70 x 65 x 82
 

Παρόμοια προϊόντα