Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

ELINELI "FRUITS" MONTESSORI ΞΥΛΙΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΚΟΠΗΣ ΦΡΟΥΤΩΝ EN1058

8595701790401
Hover on image to enlarge
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
34.00
+
Περιγραφή

Τα ξύλινα φρούτα για τεμαχισμό είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να λείπει από καμία παιδική κουζίνα ή παιδικό κατάστημα.

Αυτό το κόψιμο είναι απολύτως ασφαλές για τα παιδιά. Τα μισά του φρούτου συνδέονται με Velcro, χάρη στο οποίο τα παιδιά μπορούν εύκολα να κόψουν τα φρούτα με ένα ξύλινο μαχαίρι.

Η συσκευασία περιέχει 9 είδη φρούτων, ένα δίσκο κοπής και ένα ξύλινο μαχαίρι.

Τα ξύλινα φρούτα είναι μια εξαιρετική προσθήκη στις κουζίνες και τα καταστήματα των παιδιών.

Με την κοπή φρούτων, τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να μαγειρεύουν, να ετοιμάζουν πρωινό ή σνακ για τα αγαπημένα τους παιχνίδια, τους φίλους και τους γονείς τους.

Εννέα είδη φρούτων, που τα παιδιά γνωρίζουν από τον κήπο, από το σπίτι ή από το μαγαζί, χωρίζονται στα μισά που συγκρατούνται μόνο με Velcro. Απλώς πάρτε ένα ξύλινο μαχαίρι στη λαβή και κόψτε τα φρούτα στη σωστή θέση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα όμορφο ξύλο κοπής (πιάτο) και ένα ξύλινο μαχαίρι. Ο κόφτης φρούτων είναι ένα δημοφιλές παιδικό παιχνίδι, χάρη στο οποίο τα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν να κόψουν με ένα μαχαίρι με έναν ασφαλή τρόπο.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το παιχνίδι:

  • Ποιοτική παραγωγή - από φυσικό ξύλο.
  • Κόφτης - κάθε φρούτο αποτελείται από δύο μισά που συνδέονται με velcro. Η συσκευασία περιλαμβάνει ένα ξύλινο μαχαίρι, με το οποίο τα παιδιά μπορούν εύκολα να κόψουν τα φρούτα στη μέση.
  • Όμορφα χρώματα - όμορφα χρώματα και επιλεγμένα είδη φρούτων δίνουν στο ξύλινο παιχνίδι μια ελκυστική εμφάνιση.
  • 9 είδη φρούτων - στο σετ τα παιδιά θα βρουν 9 είδη φρούτων, εγχώρια και εξωτικά.
  • Φρούτα με αξεσουάρ - η συσκευασία περιέχει όχι μόνο φρούτα, αλλά και ξύλο κοπής και ξύλινο μαχαίρι.
  • Τόσο παιχνίδι όσο και εκπαιδευτικό εργαλείο - όταν κόβουν, τα παιδιά βελτιώνουν τις κινητικές τους δεξιότητες, τον συντονισμό χεριού-ματιού, τη χειρωνακτική επιδεξιότητα, μαθαίνουν να κρατούν και να χειρίζονται ένα μαχαίρι, μαθαίνουν χρώματα, είδη φρούτων και μπορούν εύκολα να εξασκηθούν στους αριθμούς.
  • Ένα ασφαλές παιχνίδι για παιδιά - τα φρούτα και τα ξύλινα αξεσουάρ είναι βαμμένα με ασφαλή, μη τοξικά, υδατοδιαλυτά χρώματα.

Τεχνικές προδιαγραφές:

Διαστάσεις: 24,5 x 24,5 x 3,5 cm.

Υλικό: Ξύλο, κόντρα πλακέ, MDF.

Πιστοποιητικά: CE, 2009/48/EC, EN 71-1, EN 71-2 και EN 71-3.

Προτεινόμενη ηλικία: από 1,5 ετών, 18μ+.

Παρόμοια προϊόντα