Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

ASALVO MIT ΚΑΡΟΤΣΙ ANTHRACITE 8435195918519

18519
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
135.00
+
Περιγραφή

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΑΣ:

Το καρότσι MIT είναι σχεδιασμένο για την άνεση τόσο των γονιών όσο και των παιδιών. Με το μεγάλο καλάθι αποθήκευσης, μπορείτε να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε στα ταξίδια σας.

Οι τροχοί του είναι πλήρως αφαιρούμενοι και μπορούν να αποθηκευτούν σε μικρό χώρο.

Το βάρος του 8,7 κιλά και ο εύκολος χειρισμός του χάρη στο κλειστό του τιμόνι (διαχειρίσιμο με το ένα χέρι) θα κάνουν τις διαδρομές σας με το μικρό σας πολύ ευχάριστα και απολαυστικά.

ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗ ΕΩΣ 3 ΕΤΩΝ: Η χρήση του είναι κατάλληλη για μωρά από νεογέννητα έως περίπου 3 ετών (υποστηρίζει έως 15 κιλά βάρος), είναι απόλυτα προσαρμόσιμο στο παιδί καθώς μεγαλώνει, αφού έχει 5 θέσεις πλάτης και ρυθμιζόμενα υποπόδια. για μεγαλύτερη άνεση και για ευκολότερη τοποθέτηση του παιδιού στο καρότσι.

ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ:

Περιλαμβάνει μία κουκούλα με επεκτεινόμενο γείσο και μπροστινή μπάρα ασφαλείας, καθώς και ρυθμιζόμενα υποπόδιο. Ο ατσάλινος σκελετός και το μαλακό τιμόνι σχηματίζουν άνετο σχεδιασμό χειρισμού, καθώς και ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ:

Τα καρότσια μας υπόκεινται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, θέλουμε η εμπειρία χρήστη σας να είναι ικανοποιητική και το παιδί σας να είναι προστατευμένο και άνετο ανά πάσα στιγμή.

ΕΥΚΟΛΟ ΠΛΥΣΙΜΟ:

Αυτό το καρότσι πλένεται πλήρως στο πλυντήριο. Δεν θα χρειαστεί να το τρίψετε στο χέρι με βούρτσα, εξοικονομώντας χρόνο και διευκολύνοντας το πλύσιμο.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ανοιχτό: 100 x 90 x 57 εκ
  • Κλειστό: 83 x 55 x 25 εκ
  • Βάρος 8,7 κιλά
  • Μέγιστο Βάρος Μωρού: έως 15 κιλά
  • Χρήση από νεογέννητο

 

 

 

Παρόμοια προϊόντα