ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 5440226
-23%

LIONELO PAULA ΧΑΛΑΚΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ 5902581656636

81.00
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 105.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το πανέμορφο νέο χαλάκι δραστηριοτήτων Paula της Lionelo υπόσχεται να απασχολήσει δημιουργικά το μωράκι σας, φέρνοντας το για πρώτη φορά σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο των χρωμάτων και των γεωμετρικών σχημάτων, μαθαίνοντας του τα ζωάκια και διασκεδάζοντας το με ήχους και κουδουνίσματα...
5902581656636
 Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
+

Το πανέμορφο νέο χαλάκι δραστηριοτήτων Paula της Lionelo υπόσχεται να απασχολήσει δημιουργικά το μωράκι σας, φέρνοντας το για πρώτη φορά σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο των χρωμάτων και των γεωμετρικών σχημάτων, μαθαίνοντας του τα ζωάκια και διασκεδάζοντας το με ήχους και κουδουνίσματα που οξύνουν τις αισθήσεις του!

Ένα ειδικό μαξιλάρι για στήριξη του αυχένα ή της κοιλιάς
Ειδικά σχεδιασμένη εκτύπωση βασισμένη σε αντιθέσεις συνδυασμών ασπρόμαυρων και ζωντανών χρωμάτων

Έχει 4 παιχνίδια με ήχους
Το στρώμα είναι κατασκευασμένος από παχύ, μονωτικό υλικό
Μαλακά, πολύχρωμα και ανθεκτικά υλικά
Διαστάσεις (cm): 91 x 91 x 51

Στους πρώτους μήνες της ζωής, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο κυρίως μέσα από την όραση και την αφή. Το χαλάκι Paula θα εξοικειώσει το μωρό με τα σχήματα και τα χρώματα, πράγμα το οποίο θα εξασφαλίσει την ανάπτυξη του συντονισμού και των χωρικών του ικανοτήτων.

Η χρήση έντονων, αντίθετων χρωμάτων διεγείρει την αίσθηση της όρασης του μικρού εξερευνητή και έτσι αναπτύσσει τη φαντασία και την ικανότητά του να συγκεντρωθεί.

Η υψηλή ποιότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια του στρώματος επιβεβαιώνεται από το πρότυπο EN 71-1.

Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την υψηλότερη ποιότητα.

Στους πρώτους μήνες της ζωής, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο κυρίως μέσα από την όραση και την αφή. To χαλάκι δραστηριοτήτων Paula θα εξοικειώσει το μωρό με σχήματα και χρώματα, τα οποία θα εξασφαλίσουν την ανάπτυξη του συντονισμού και των χωρικών ικανοτήτων του. Η χρήση έντονων, αντίθετων χρωμάτων διεγείρει την αίσθηση της όρασης του μικρού εξερευνητή και έτσι αναπτύσσει τη φαντασία και την ικανότητά του να συγκεντρωθεί. Ο πυθμένας του στρώματος είναι κατασκευασμένος από ειδικό παχύ υλικό, το οποίο δίνει εξαιρετική θερμομόνωση από το έδαφος. Η μαλακή γέμιση κάνει το ξάπλωμα στο στρώμα πολύ άνετο για το μωρό. Χάρη στο ειδικό μαξιλάρι που περιλαμβάνεται στο σετ και τα αξεσουάρ, το παιδί κατά τη διάρκεια του χαρούμενου παιχνιδιού θα ενισχύσει τους μυς της πλάτης, των χεριών και του λαιμού για να ανακαλύψει όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

Παιχνίδια

Ένα πλούσιο σύνολο παιχνιδιών αναπτύσσει τις κινητικές δεξιότητες. Τα παιχνίδια διαφόρων σχημάτων και χρωμάτων έχουν πρόσθετες λειτουργίες - οι οποίες παράγουν ήχους

Ένα μαξιλάρι με πολλές χρήσεις

Κεφαλή, κοιλιά ή μαξιλάρι ισχίου. Χάρη στo σχήμα και την εφαρμογή του, διδάσκει στο παιδί πώς να ανυψώνει και να ενισχύει τους μυς. Το μαξιλάρι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως σταθεροποιητής σε καροτσάκια, ρηλάξ και καρέκλες. Είναι δυνατό να τοποθετήσετε παιχνίδια απευθείας στο μαξιλάρι, επιπλέον κίνητρο για να σηκώσει το κεφαλάκι του και δημιουργώντας μια ιδανική ευκαιρία για την εκπαίδευση των μυών της πλάτης και του αυχένα

Ενισχυμένη βάση

Ο πυθμένας του στρώματος είναι κατασκευασμένος από πολλά στρώματα μαλακού και μονωτικού υλικού. Εξασφαλίζουν τη θερμική άνεση του παιδιού και επίσης μια αρκετά απαλή επιφάνεια παιχνιδιού.

Ο πυθμένας είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικό στη φθορά υλικό
Στρώμα θερμικής μόνωσης
Ένα παχύ στρώμα γεμάτο με μαλακές ίνες
Εύκολο να καθαρίσετε το στρώμα, με μια πολύχρωμη εκτύπωση

Ανάπτυξη και διέγερση

Στους πρώτους μήνες της ζωής, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο κυρίως μέσα από την όραση και την αφή. Κουδουνίστρες, μασητικά και άλλα παιχνίδια ενθαρρύνουν το μικρό παιδί να φτάσει σε αυτά.
Συντονισμός

Το χαλάκι αναπτύσσει το ακουστικό συντονισμό και παράλληλα το συντονισμό των ματιών-χεριών. Η προσέγγιση για τα παιχνίδια ενισχύει τους μυς και βελτιώνει την ικανότητα να κρατάει το κεφάλι σε μια συγκεκριμένη θέση.

Εξερευνήστε τον κόσμο

Το χαλάκι αντιπροσωπεύει ένα φιλικό κόσμο της φύσης. Το μοτίβο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε το παιδί να μαθαίνει και να αναγνωρίζει τα ζώα ενώ παίζει.

Προδιαγραφές


  • Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 0+
  • Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με 3 τρόπους: με τις ακτίνες όταν είναι μικρότερο και ανάσκελα - για διασκέδαση όταν βρίσκεστε στην μπρούμητα στην κοιλιά, χωρίς τις κεφαλές - και σαν μια βολική εκπαιδευτική κουβέρτα
  • Ειδκά σχεδιασμένη εκτύπωση που βασίζεται σε αντιθέσεις συνδυασμών ασπρόμαυρων και ζωντανών χρωμάτων
  • Διαδραστικές ακτίνες με ενσωματωμένο φωτισμό και μουσική
  • Τα φώτα εμφανίζονται σε 2 λειτουργίες: ελεύθερη λειτουργία, στην οποία το παιδί μπορεί να παρακολουθήσει ελεύθερα τα φώτα και τη λειτουργία προβολής φωτός (ταχύτερες αλλαγές)
  • Μουσική με έλεγχο έντασης ήχου (δυνατά, σιωπηλά και χωρίς ήχο)
  • Έχει 4 παιχνίδια, το τράβηγμα των οποίων ενεργοποιεί τους ήχους
  • Έχει ένα μαξιλάρι για τον αυχένα, την πλάτη ή την κοιλιά
  • Μαλακή και πυκνή γέμιση με παχιά μόνωση από το έδαφος
  • Απαιτεί 3 μπαταρίες AAA (δεν περιλαμβάνονται)


Αγόρασαν επίσης