Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

INTERBABY ΠΑΡΚΟΚΡΕΒΑΤΟ MINNIE MN009

MN009
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Hover on image to enlarge
Μη Διαθέσιμο
100.00
Περιγραφή

Το παρκοκρέβατο της Interbaby είναι ένα φανταστικό προϊόν τόσο για το σπίτι όσο και για τα ταξίδια. Χάρη στο σύστημα ταχείας και ασφαλούς αναδίπλωσης μπορεί να καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, ενώ μαζεύεται και μετακινείται εξαιρετικά εύκολα!

Τα πλευρικά τοιχώματα αποτελούνται απο ανθεκτικό δικτυωτό πλέγμα που αφ' ενός επιτρέπει στο πάρκο να αερίζεται σωστά και αφ' ετέρου διασφαλίζει την διατήρηση της οπτικής επαφής του μωρού με τους γονείς.

Οι τροχοί εγγυώνται πλήρη κινητικότητα ανά πάσα στιγμή, ενώ τα ανθεκτικά πόδια και τα φρένα μπορούν να σταθεροποιήσουν πλήρως το παρκοκρέβατο, εφόσον το επιθυμείτε.

Στο σετ περιλαμβάνεται και τσάντα, που είναι προσαρμοσμένη στο προϊόν και επιτρέπει την ελεύθερη μεταφορά του παρκοκρέβατου, μετα την αναδίπλωση του, καθώς και την παρακτική αποθήκευση του.

Το σήμα EN (European standard) αποτελεί επιβεβαίωση της υψηλότερης ποιότητας των προϊόντων μας. Τα προϊόντα πληρούν αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα και αποτελούν εγγύηση για τη χρήση των καλύτερων υλικών και την ασφάλεια χρήσης.

Παρόμοια προϊόντα