Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

MOMI "LUXURIA" ΚΑΡΕΚΛΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ PINK 5900495864253

5900495864253
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Hover on image to enlarge
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
170.00
+
Περιγραφή
Το μικρό σας μπαίνει σε ένα σημαντικό στάδιο επέκτασης της διατροφής του;
Είστε έτοιμοι για το γεγονός ότι το φαγητό θα είναι παντού - όχι μόνο στο στόμα του ;!
Θα είμαστε ειλικρινείς μαζί σας - δεν μπορείτε να το αποφύγετε, αλλά μπορείτε να κάνετε τον καθημερινό σας καθαρισμό ευκολότερο χάρη στο MoMi LUXURIA.
Είναι μια καρέκλα που δεν είναι μόνο άνετη και ασφαλής για ένα παιδί, αλλά και εξαιρετικά πρακτική για μια μητέρα. Δείτε το και μόνοι σας!
 
 
 
 
 
 
 
Το καρεκλάκι φαγητού MoMi LUXURIA θα σας εκπλήξει με τη λειτουργικότητά της:
 • Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
 • Ρύθμιση ύψους 7 σημείων - προσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τραπέζι
 • 4 μεγάλοι τροχοί
 • Ποδόφρενο
 • Ρύθμιση πλάτης 5 σημείων
 • Διπλός δίσκος με χώρο για ένα ποτήρι
 • 2 επίπεδα προσαρμογής δίσκου
 • Ο εξωτερικός δίσκος είναι αφαιρούμενος και ασφαλής στο πλυντήριο πιάτων
 • Ρυθμιζόμενο υποπόδιο - άνεση και σωστή στάση του καθίσματος
 • Εύκολη και γρήγορη αναδίπλωση
 • Συμπαγές μέγεθος όταν διπλώνεται για εύκολη αποθήκευση και ταξίδι

 

 

 

Η επέκταση της διατροφής ενός παιδιού είναι ένα από τα πιο σημαντικά στάδια ανάπτυξης. Ο καθένας μας, μπαίνοντας σε αυτό το στάδιο μαζί με ένα παιδί, θέτει στον εαυτό του πολλές ερωτήσεις. Είναι ήδη η ώρα; Από πού να αρχίσω? Ποια καρέκλα πρέπει να επιλέξετε; Όλα αυτά τα στοιχεία είναι εξαιρετικά σημαντικά - μην ανησυχείτε, θα σας βοηθήσουμε να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας!

 

 

Γιατί είναι σημαντική η επέκταση της διατροφής ενός βρέφους;

Το μητρικό γάλα είναι το καλύτερο για ένα μικρό παιδί. Ωστόσο, για την ανάπτυξή του, δεν αρκεί απόλυτα. Το αναπτυσσόμενο παιδί σας χρειάζεται συμπλήρωση θρεπτικών ουσιών, η οποία παρέχεται από άλλα προϊόντα διατροφής. Να θυμάστε ότι τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής ενός παιδιού είναι επίσης ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη προτιμήσεων γεύσης.

Πότε να αρχίσετε να επεκτείνετε τη διατροφή σας;

Σύμφωνα με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το φαγητό της μητέρας ή το τροποποιημένο γάλα πρέπει να αποτελούν τη βάση της διατροφής μέχρι το τέλος του 12ου μήνα της ζωής τους, αλλά συμπληρωματικές τροφές πρέπει να εισάγονται στο μενού του βρέφους πολύ νωρίτερα. Συνιστάται να μην είναι νωρίτερα από την 17η εβδομάδα της ζωής, αλλά και όχι αργότερα από το τέλος της 26ης εβδομάδας. Αυτό το εύρος είναι αρκετά ευρύ και εξαρτάται από τις ατομικές προτιμήσεις σας και του παιδιού σας. Όντως, υγιή βρέφη ηλικίας περίπου 4 μηνών, αναπτύσσεται η ικανότητα κατανάλωσης στερεών. Το ανώτερο όριο, από την άλλη πλευρά, προκύπτει από την ανάγκη να συμπληρωθούν ορισμένα θρεπτικά συστατικά.

Ποια προϊόντα να επιλέξετε στην αρχή της επέκτασης της διατροφής;

Δεν υπάρχει σταθερή σειρά εισαγωγής συμπληρωματικών τροφίμων. Ωστόσο, αξίζει να ξεκινήσετε με λαχανικά. Θυμηθείτε ότι μπορεί να χρειαστεί να ταΐσετε φαγητό πολλές φορές για να αποδεχτεί τη γεύση.

Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε καρεκλάκι;

Το καρεκλάκι πρέπει να σας υποστηρίζει στη διαδικασία επέκτασης της διατροφής σας. Προσαρμόστε to σε εσάς και τις ανάγκες σας. Η καρέκλα MoMi LUXURIA θα σας εκπλήξει με πόσες δυνατότητες σας προσφέρει.

Είναι σημαντικό για ένα παιδί να είναι η καρέκλα ασφαλής, αλλά και άνετη και να μην περιορίζει τις κινήσεις του. Το μικρό παιδί θα νιώσει άνετα χάρη στην ρυθμιζόμενη πλάτη και το υποπόδιο, καθώς και ένα φαρδύ κάθισμα.

Για τη μαμά, είναι σημαντικές λειτουργίες όπως η δυνατότητα πλύσης του δίσκου σε πλυντήριο πιάτων ή ο εύκολος καθαρισμός της ταπετσαρίας - το MoMi LUXURIA θα το προσφέρει για εσάς. Σίγουρα θα δώσετε προσοχή στο γεγονός ότι όταν διπλωθεί, η καρέκλα καταλαμβάνει όσο το δυνατόν λιγότερο χώρο.

Τι κάνει το καρεκλάκι MoMi LUXURIA μοναδικό;
Η καρέκλα φαγητού MoMi LUXURIA θα προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Είναι εξαιρετικά βολικό για νεότερους και μεγαλύτερους χρήστες. Δες το και μονος σου:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το καρεκλάκι MoMi LUXURIA μπορεί να εξατομικευτεί και να προσαρμοστεί στις ανάγκες του παιδιού και τις δικές σας. Η ρύθμιση ύψους 7 σημείων θα σας βοηθήσει να προσαρμόσετε το καρεκλάκι στο τραπέζι σας. Το ρυθμιζόμενο υποπόδιο και η πλάτη του καθίσματος αυξάνουν την άνεση του παιδιού.

Στο χαμηλότερο επίπεδο ρύθμισης ύψους, η καρέκλα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητο κάθισμα για ένα μικρό παιδί, π.χ. σε ένα μικρό τραπέζι κατά τη διάρκεια δημιουργικών παιχνιδιών.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Χρησιμοποιείτε τo καρεκλάκι σε διαφορετικά δωμάτια; Από την κουζίνα, το μετακινείτε στην τραπεζαρία και το καλοκαίρι στη βεράντα; Έχω κάτι που θα διευκολύνει την περιπλάνησή σας - 4 μεγάλες ρόδες που σίγουρα θα κάνουν την κίνησή σας ευκολότερη!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ο δίσκος είναι εντελώς βρώμικος μετά από κάθε γεύμα. Μην ανησυχείτε, στο MoMi LUXURIA μπορείτε να το αφαιρέσετε και να το πλύνετε χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, το βάζετε στο πλυντήριο πιάτων και είναι έτοιμο!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Το MoMi LUXURIA καθαρίζεται εύκολα. Ένας αφαιρούμενος δίσκος για το πλυντήριο πιάτων είναι το ένα πράγμα, και το υπόλοιπο είναι καλυμένο από οικολογικό δέρμα, το οποίο σκουπίζετε με ένα πανί και είναι καθαρό!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Αναρωτιέστε πώς να φιλοξενήσετε όλο τον παιδικό εξοπλισμό στο σπίτι; Υπάρχει λίγος χώρος και πολλά πράγματα, σωστά; Μην ανησυχείτε, το MoMi LUXURIA καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο όταν διπλώνεται - είναι συμπαγές και πολύ βολικό για αποθήκευση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Γνωρίζετε ότι βάζοντας την πλάτη στο πιο ξαπλωτό σημείο, παίρνετε κάτι περισσότερο από μια καρέκλα τροφοδοσίας! Ένα σημείο ρηλάξ και ηρεμίας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Παρόμοια προϊόντα