ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 5440226

Bertoni κάθισμα αυτοκινήτου Cosmo Isofix (9-18 kg) gray

120.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το προϊόν έχει σχεδιαστεί με μαλακή επένδυση για το κεφάλι. Η πλάτη του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενη για την βέλτιστη θέση για το παιδί σας. Το κάθισμα είναι εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόκειται για παιδικό κάθισμα που συμφωνεί με τις...
10070981574
 Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο
+

Το προϊόν έχει σχεδιαστεί με μαλακή επένδυση για το κεφάλι. Η πλάτη του καθίσματος είναι ρυθμιζόμενη για την βέλτιστη θέση για το παιδί σας.

Το κάθισμα είναι εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πρόκειται για παιδικό κάθισμα που συμφωνεί με τις απαιτήσεις του προτύπου ECE R44/04

To κάθισμα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή και συνδυάζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας, εξαιρετική άνεση, ευελιξία στην τοποθέτηση και αφαίρεση ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί το μωρό σας μέχρι και την ηλικία των 4 ετών (ανάλογα πάντα με την ανάπτυξη).

Τα περισσότερα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μετά το 2000 έχουν τη δυνατότητα για τοποθέτηση παιδικών καθισμάτων με το σύστημα ISOFIX του αυτοκινήτου.
Σύστημα ISOFIX είναι το πιο καινοτόμο σύστημα ασφαλείας που επιτρέπει στο κάθισμα του αυτοκινήτου για να συνδεθεί με το σώμα του αυτοκινήτου.
Αποτελείται από 2 τυποποιημένους συνδέσμους, με τη βοήθεια των οποίων δεν χρειάζεται δεθεί το κάθισμα του αυτοκινήτου με ζώνες ασφαλείας.
Εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια σε περίπτωση ατυχήματος, χάρη στο τρίτο σημείο πρόσδεσης, που ονομάζεται «Άνω σύστημα κλειδώματος», η οποία βρίσκεται πίσω από την πλάτη του καθίσματος αυτοκινήτου και εμποδίζει κάθε κίνηση

Δυνατότητα ρύθμισης κλίσης καθίσματος σε 5 θέσεις ανά 15°(μοίρες).
Κάθισμα bucket.
Ζώνη 5 σημείων με προστατευτικά.
Δυνατότητα ρύθμισης της ζώνης σε 2 θέσεις στο ύψος των ώμων για περισσότερη άνεση και ασφάλεια.
Τοποθετείται στο κάθισμα του αυτοκινήτου με πρόσωπο προς το δρόμο (Group Ι).
Πλαϊνές ενδείξεις ορθής τοποθέτησης όσο και για Group Ι.
Αφαιρούμενα μαλακά υφάσματα που πλένονται σύμφωνα με τις παρεχόμενες πληροφορίες πλυσίματος.μαλακό μαξιλαράκι κεφαλής

Από 9-18kg

"To συγκεκριμένο προϊόν λόγω όγκου και βάρους δεν μπορεί να σταλεί με κούριερ και αντικαταβολή (για εκτός Αθηνών περιοχές)."

Η συνηθισμένη διαδικασία είναι κατάθεση σε τράπεζα και αποστολή με πρακτορείο μεταφορών.

Αγόρασαν επίσης

Προτεινόμενα προϊόντα