Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

LIONELO ΚΑΘΙΣΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ NICO 9-36 BLACK 5902581652447

5902581652447
ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ 12%
Hover on image to enlarge
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
130.00
114.00
Κερδίζετε: 16.00 (12%)
+
Περιγραφή

Κάθισμα αυτοκινήτου NICO απο τη LIONELO


  • Προηγμένη προστασία πλευρικών επιφανειών SideProtect
  • Πρόσθετη προστασία κεφαλής
  • Ανθεκτικό υλικό
  • Γερή κατασκευή

Επιβεβαιωμένη ασφάλεια
Το προϊόν μας είναι αναγνωρισμένο από το καλύτερο και αναγνωρισμένο ερευνητικό ίδρυμα στην Ευρώπη - TUV. Ασχολείται με την αδειοδότηση των οχημάτων και όλων των τμημάτων του εξοπλισμού τους, ιδίως των καθισμάτων αυτοκινήτων. Τα υπό δοκιμή προϊόντα υποβάλλονται σε εμπεριστατωμένες δοκιμές όσον αφορά τις απαιτήσεις ασφάλειας και ποιότητας.

Εργονομικό σχήμα
Η βέλτιστη μορφή του καθίσματος εγγυάται μια άνετη οδήγηση.

Ανθεκτική και αναπνεύσιμη ταπετσαρία
Η ταπετσαρία κατασκευάζεται από ειδικές ίνες, δίνοντας στο υλικό το κατάλληλο πάχος, ενώ παράλληλα επιτρέπει την ελεύθερη ροή αέρα - τεχνολογία Dri-Seat. Ανθεκτικό στην τριβή χάρη στο ύφασμα FrintResist 300 DEN. Εγγύηση ποιότητας και μεγάλης διάρκειας ζωής.

Αντιολισθητικές ζώνες
Η επικάλυψη σιλικόνης των ζωνών βελτιώνει σημαντικά την ασφάλεια και την άνεση χρήσης και εξασφαλίζει τη σωστή τοποθέτηση της ζώνης.

Υψηλό επίπεδο ασφάλειας
Το κάθισμα είναι για παιδιά από 9 έως 36 κιλά. Έχει ενισχυμένη δομή και σύστημα πλευρικής προστασίας για την ασφάλεια του παιδιού κατά την οδήγηση. Διαθέτει ζώνες ασφαλείας 5 σημείων για παιδιά, καθώς και την επιλογή χρήσης ζώνης αυτοκινήτου 3 σημείων για μεγαλύτερα παιδιά. Το κάθισμα μεγαλώνει με το παιδί μέσω αφαιρούμενης επένδυσης και ρυθμιζόμενου καθίσματος.

Ενισχυμένο, ρυθμιζόμενο προσκέφαλο
Η μεγάλη επιφάνεια του καθίσματος απορροφά τη δύναμη της πλευρικής κρούσης. Το κεφάλι του παιδιού βρίσκεται βαθιά στο προσκέφαλο και προστατεύεται από πλαϊνά πλαίσια.

Μαλακός αφρός
Μειώνει τους κραδασμούς κατά την οδήγηση, καθιστώντας το ταξίδι ευχάριστο για ένα μωρό.

Μειωτήρας
Ένας μαλακός μειωτήρας για μικρότερα παιδιά εξασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση των παιδιών μας.Μπορεί να αφαιρεθεί για να βολευτούν μεγαλύτερα παιδιά.

Εύκολη συναρμολόγηση
Απλά τοποθετήστε το κάθισμα του αυτοκινήτου στη σωστή θέση στο αυτοκίνητο και συνδέστε το με ζώνη ασφαλείας τριών σημείων.

Ενισχυμένη κατασκευή
Σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί την ασφάλεια και την άνεση του παιδιού στο ταξίδι.

Στήριξη
Το κάθισμα στο κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μαξιλάρι για μεγαλύτερα παιδιά. Το κάθισμα μεγαλώνει με το παιδί.


Παρόμοια προϊόντα