ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 5440226

Lionelo κάθισμα αυτοκινήτου isofix "Jasper" red leather 9-36 5902581652966

145.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το κάθισμα αυτοκινήτου Jasper έχει ακόμα πιο λειτουργικά και πρακτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και, το σημαντικότερο, το ασφαλέστερο εργαλείο. Διακρίνεται για τον εξαιρετικά όμορφο σχεδιασμό - μοντέρνα υλικά, όμορφο στυλ και ενδιαφέροντα χρώματα. Τοποθέτηση...
5902581652966
 Διαθεσιμότητα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
+

Το κάθισμα αυτοκινήτου Jasper έχει ακόμα πιο λειτουργικά και πρακτικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και, το σημαντικότερο, το ασφαλέστερο εργαλείο. Διακρίνεται για τον εξαιρετικά όμορφο σχεδιασμό - μοντέρνα υλικά, όμορφο στυλ και ενδιαφέροντα χρώματα.

  • Τοποθέτηση ISOFIX
  • Πρόσθετη ζώνη TOP TETHER
  • Πρόσθετη πλευρική προστασία
  • Σουηδικό κούμπωμα Holmberg®
  • SecureShape ενισχυμένη δομή
  • Ζώνες ασφαλείας 5 σημείων
  • Ρύθμιση της πλάτης, του προσκέφαλου, των ιμάντων
  • Εξαιρετικά ευχάριστο και μαλακό ύφασμα στην αφή

Χάρη στη ζώνη 5 σημείων και το σουηδικό κούμπωμα, τα παιδιά που ζυγίζουν μέχρι 18 κιλά δένονται σταθερά στο κάθισμα. Για τα μεγαλύτερα παιδιά που δένονται με τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου 3 σημείων, η τεχνολογία SecureHip δίνει ένα επιπλέον, τέταρτο σημείο σύνδεσης, χάρη στο οποίο η ζώνη του ισχίου παραμένει στη σωστή θέση.

Οι οδηγοί της ζώνης είναι ασφαλισμένοι με πλαστικά μέρη για να προστατεύουν το υλικό από τη φθορά όταν οι ζώνες ασφαλείας είναι υπό μακρόχρονη πίεση. Χάρη σε αυτό, θα σας υπηρετήσει για χρόνια. Το κάθισμα διαθέτει επιπλέον πλευρική προστασία σε περίπτωση πλευρικών συγκρούσεων. Μεταξύ των χαρακτηριστικών αυτού του καθίσματος είναι και η ενισχυμένη μεταλλική δομή SecureShape. Προηγμένη προστασία και άνεση για το αναπτυσσόμενο παιδί σας.

Σύνδεση ISOFIX που επιτρέπει γρήγορη και αξιόπιστη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο.Top teether. Πρόκειται για τον έξτρα ιμάντας που βρίσκεται στο πάνω μέρος του συστήματος στήριξης για τα παιδιά και μειώνει την κλίση της κεφαλής προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης.


Η πρόσθετη μεταλλική ενίσχυση μέσα στο κάθισμα ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο παραμόρφωσης του καθίσματος κατά τη διάρκεια σοβαρών συγκρούσεων.

Ελαφριά ανάκληση. Μία ρυθμιζόμενη γωνία κλίσης, σας επιτρέπει να ταξιδεύεται με το παιδί σας σε θέση κατάλληλη για την ηλικία του. Εύκολη ρύθμιση με ένα κουμπί.


Ειδικό κάλυμμα προστατεύει το μωρό από υπερθέρμανση τους ζεστούς μήνες.


Μία ποτηροθήκη βρίσκεται ακριβώς στο χέρι του μωρού.


Το Dri-Seat είναι ένα ειδικό μαξιλάρι που αυξάνει την άνεση του μωρού σας κατά τη διάρκεια των ταξιδιών! Χρησιμοποιείται για πρώτη φορά - ακριβώς στο κάθισμα του Jasper!


Κλείδωμα από τη κορυφαία Σουηδική εταιρεία Holmbergs

Βάρος:
9 - 36 kg

Εγγύηση:
60 μήνες

"To συγκεκριμένο προϊόν λόγω όγκου και βάρους δεν μπορεί να σταλεί με κούριερ και αντικαταβολή (για εκτός Αθηνών περιοχές)."

Η συνηθισμένη διαδικασία είναι κατάθεση σε τράπεζα και αποστολή με πρακτορείο μεταφορών.

Αγόρασαν επίσης