Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

LIONELO ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ME ΘΗΚΕΣ BLACK CARBON 5903771704137

5903771704137
Hover on image to enlarge
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
27.99
+
Περιγραφή

Προστατευτικό για κάθισμα αυτοκινήτου Lionelo Sikker

Στη Lionelo, εστιάζουμε σε βολικές και πρακτικές λύσεις που έχουν σκοπό να κάνουν τους πρώτους μήνες που περνάει με το μωρό όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τους γονείς. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μικρότερων και η άνεση των ενηλίκων, δημιουργήθηκε ένα προστατευτικό για το κάθισμα αυτοκινήτου Lionelo Sikker.

Με γνώμονα την άνεση των γονιών

Το Lionelo Sikker είναι ένα προστατευτικό γεμάτο με αφρό EPE πάχους 8 mm. Ιδανικό για κάτω από ένα κάθισμα αυτοκινήτου, προστατεύοντας την ταπετσαρία από ζημιές και βαθουλώματα. Ο εξοπλισμός του προϊόντος με μια πρόσθετη, ρυθμιζόμενη ζώνη μήκους 57 εκατοστών διευκολύνει την εγκατάσταση του, σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός του σάς επιτρέπει να στερεώνετε εύκολα ένα κάθισμα αυτοκινήτου ή μια βάση στις βάσεις ISOFIX.

 

Υλικό τύπου Oxford

Το προστατευτικό για το κάθισμα αυτοκινήτου Lionelo Sikker είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό Oxford 600D, το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά την ταπετσαρία από τη βρωμιά. Το ύφασμα δεν είναι μόνο αδιάβροχο, αλλά και πολύ εύκολο να καθαριστεί. Απλώς σκουπίστε το με ένα υγρό πανί. Επιπλέον, οι άκρες του Lionelo Sikker έχουν εμπλουτιστεί με δέκα αντιολισθητικά πάνελ από οικολογικό δέρμα, τα οποία προστατεύουν επιπλέον το εσωτερικό του αυτοκινήτου από τη βρωμιά.

Το προστατευτικό για το κάθισμα αυτοκινήτου Lionelo Sikker είναι εξοπλισμένο με μια αντιολισθητική λωρίδα στο πίσω μέρος που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο ολίσθησης του χαλιού. Επιπλέον, το κάτω μέρος του είναι επικαλυμμένο με αντιολισθητικό πλέγμα αφρού PVC για να κάνει το όλο πράγμα ακόμα πιο σταθερό.

Άνετη τσέπη

Μια πιπίλα χαμένη στο αυτοκίνητο ή μήπως ένα παιχνίδι κολλημένο στα κενά ανάμεσα στα καθίσματα; Στην πρακτική τσέπη στο μπροστινό μέρος του χαλιού, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αξεσουάρ που χρειάζεστε. Το Lionelo Sikker όχι μόνο θα σας βοηθήσει να προστατεύσετε την ταπετσαρία από ζημιές, αλλά και να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας τακτοποιημένο.

 

 

 

 

 

 


Παρόμοια προϊόντα