Κατάστημα βρεφικών ειδών Μωρουδόκοσμος

9/9

Lionelo Bastian RWF κάθισμα αυτοκινήτου i-size 40-150cm gray stone 5903771705127

5903771705127
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά
Hover on image to enlarge
Άμεση Παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
309.99
+
Περιγραφή

Lionelo Bastiaan RWF i-Size Grey Stone

Το Lionelo Bastiaan RWF i-Size Grey Stone είναι ένα περιστρεφόμενο κάθισμα αυτοκινήτου συμβατό με το πιο πρόσφατο πρότυπο R129 (i-Size). Η ασφάλειά του επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητες δοκιμές πρόσκρουσης, που διεξάγονται σε πολύ πιο αυστηρές συνθήκες από ό,τι απαιτείται από το ίδιο το πρότυπο i-Size. Ένα μεγάλο εύρος ύψους - από 40 έως 150 cm - το καθιστά μια καθολική επιλογή που θα σας εξυπηρετήσει για χρόνια. Επιπλέον, το κάθισμα είναι εύκολο και διαισθητικό στην τοποθέτηση χάρη στο σύστημα ISOFIX και τη ζώνη Top Tether. Κάθε γονέας σίγουρα θα εκτιμήσει τη λειτουργία περιστροφής EasyTurn 360°!


 

Επιβεβαιώθηκε η ασφάλεια στις δοκιμές πρόσκρουσης- crash test!

Το κάθισμα αυτοκινήτου Lionelo Bastiaan RWF i-Size υποβλήθηκε σε δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιήθηκαν στο ολλανδικό κέντρο TASS International, υπό παρόμοιες συνθήκες με αυτές που χρησιμοποιεί το διάσημο γερμανικό ερευνητικό ινστιτούτο, γνωστό για την απονομή αστεριών στα καθίσματα. Αυτές οι προϋποθέσεις είναι πολύ πιο αυστηρές από τις απαιτήσεις που επιβάλλονται από το πιο πρόσφατο πρότυπο i-Size. Η προσομοίωση μετωπικής σύγκρουσης πραγματοποιείται με ταχύτητα 64 km/h, που είναι υψηλότερη από το τρέχον πρότυπο (50 km/h). Οι δοκιμές που αναθέσαμε επιβεβαιώνουν ότι το κάθισμα Lionelo Bastiaan RWF i-Size παρέχει 23% περισσότερη προστασία στο κεφάλι του παιδιού - με 28% αύξηση στην ταχύτητα - από ό,τι απαιτείται από τα ισχύοντα πρότυπα. Έτσι, το Lionelo Bastiaan RWF i-Size γίνεται συνώνυμο της ασφάλειας και της αξιοπιστίας.

Ειδικές λύσεις για μεγαλύτερη ασφάλεια

Η ασφάλεια του παιδιού σας είναι προτεραιότητα σε κάθε ταξίδι με αυτοκίνητο, ακόμα και στο πιο σύντομο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το κάθισμα Lionelo Bastiaan RWFi-Size Grey Stone προσαρμόζεται χρησιμοποιώντας το σύστημα ISOFIX και τη ζώνη Top Tether - χάρη στην οποία η τοποθέτησή του είναι όχι μόνο εύκολη και γρήγορη, αλλά πάνω από όλα σωστή. Όπως έχει δείξει η έρευνα, η σωστή τοποθέτηση του καθίσματος επηρεάζει άμεσα το επίπεδο ασφάλειάς του - γι' αυτό το σύστημα ISOFIX ενημερώνει τον χρήστη για τη σωστή τοποθέτηση του καθίσματος - το πράσινο χρώμα εμφανίζεται στα αναγνωριστικά τοποθέτησης.

Σε περίπτωση λανθασμένης εγκατάστασης, παραμένει κόκκινο. Οι ειδικοί συμφωνούν επίσης ότι η τοποθέτηση του καθίσματος στη θέση RWF (με όψη προς τα πίσω) είναι πολύ πιο ασφαλής. Είναι σημαντικό ότι στο κάθισμά μας ένα παιδί μπορεί να ταξιδέψει με αυτόν τον τρόπο μέχρι να φτάσει τα 105 εκατοστά. Συνιστούμε να αλλάξετε τη ρύθμιση μόνο μετά την υπέρβαση του υποδεικνυόμενου ύψους (η οδήγηση με στραμμένη προς τα εμπρός είναι δυνατή από 100 έως 150 cm).

Στην κατασκευή του καθίσματος Bastiaan RWF i-Size, χρησιμοποιήσαμε επίσης μια σειρά από ειδικά συστήματα ασφαλείας, όπως ένα προσκέφαλο κατασκευασμένο με τεχνολογία Tri-Guard. Είναι κατασκευασμένο από συνδυασμό 3 διαφορετικών στρώσεων υλικών, όπως πολυστυρένιο EPS και Memory Foam, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ελαστικότητα, χάρη στην οποία απορροφά τέλεια όλες τις υπερφορτώσεις. Ωστόσο, το ίδιο το προσκέφαλο αγκαλιάζει το κεφάλι του παιδιού, διασφαλίζοντας την ασφάλεια αυτού του μέρους του σώματος που είναι πιο εκτεθειμένο σε τραυματισμούς. Επιπλέον, η χρήση προηγμένης πλευρικής προστασίας προστατεύει το παιδί σε απροσδόκητα τροχαία ατυχήματα.

Για την άνεση του παιδιού και την άνεση του γονιού

Τώρα που είστε σίγουροι ότι το παιδί σας είναι ασφαλές με το κάθισμά μας, αξίζει επίσης να προσέξετε τον δεύτερο καθοριστικό παράγοντα ενός ιδανικού καθίσματος - την άνεση. Το κάθισμα αυτοκινήτου Lionelo Bastiaan RWF i-Size Grey Stone προσφέρει τέσσερα επίπεδα ρύθμισης της κλίσης της πλάτης, τόσο για τοποθέτηση προς τα εμπρός όσο και προς τα πίσω. Χάρη στο πλαίσιο κατά της περιστροφής, στη θέση προς τα πίσω, το παιδί έχει περισσότερο χώρο για τα πόδια. Το κάθισμα διαθέτει σύστημα προστατευτικών μαξιλαριών για τις ζώνες ώμων και μια κεντρική πόρπη, χάρη στην οποία οι ζώνες δεν τσιμπούν το παιδί. Για επιπλέον άνεση, το κάθισμα καλύπτεται με αφρό EPE. Κάθε γονέας σίγουρα θα εκτιμήσει την ευκολία χρήσης που παρέχεται, μεταξύ άλλων, από τη εύχρηστη λειτουργία περιστροφής EasyTurn 360°, η οποία καθιστά εύκολο και βολικό το κούμπωμα του παιδιού στο κάθισμα και τη λήψη του από το αυτοκίνητο. Επιπλέον, η προαναφερθείσα ζώνη Top Tether, η οποία είναι τοποθετημένη στο πλαίσιο αντιστροφής, δεν παρεμβαίνει στην περιστροφή του καθίσματος - ένα άλλο πλεονέκτημα που διευκολύνει την καθημερινή χρήση. Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό - ειδικοί μαγνήτες είναι κρυμμένοι στα μαξιλάρια, στη ζώνη 5 σημείων του καθίσματος και στο προσκέφαλο, χάρη στους οποίους οι ιμάντες δεν μας ενοχλούν κατά την εγκατάσταση και μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε το παιδί σας στο αυτοκίνητο. Επιπλέον, ο κεντρικός μηχανισμός ρύθμισης των εσωτερικών ιμάντων τους επιτρέπει να σφίγγονται εύκολα με ένα τράβηγμα του χεριού.

Μεγαλώνει με το παιδί

Το κάθισμα αυτοκινήτου Lionelo Bastiaan RWF i-Size θα σας εξυπηρετήσει από τη γέννηση έως ότου το παιδί σας φτάσει τα 150 εκατοστά. Το προϊόν μεγαλώνει μαζί με το παιδί, προσαρμόζοντας το μέγεθος και τις απαιτήσεις του, καθιστώντας το μοντέλο 4 σε 1 - έως και τέσσερις σειρές ύψους συνδυάζονται σε ένα κάθισμα. Επιπλέον, έχοντας κατά νου τα μικρότερα παιδιά, το κάθισμα είναι εξοπλισμένο με μειωτικά ένθετα με το σύστημα αερισμού Dri-Seat, που κάνει το κάθισμα πιο ρηχό και εγγυάται στο παιδί μια ανατομικά σωστή θέση. Επιπλέον, η βέλτιστη γωνία κλίσης του καθίσματος στη ρύθμιση RWF εξασφαλίζει άνεση και σωστή τοποθέτηση του σώματος καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Η ρύθμιση ύψους του προσκέφαλου στο κάθισμα έχει ενσωματωθεί με τη ρύθμιση ύψους της ζώνης, χάρη στην οποία μπορείτε να προσαρμόσετε το κάθισμα στο παιδί σας που μεγαλώνει με μία κίνηση. Το φαρδύ κάθισμα κάνει τα μεγαλύτερα παιδιά να ταξιδεύουν άνετα. Η πρακτική θήκη αποθήκευσης σάς επιτρέπει να κρύβετε την εσωτερική πλεξούδα χωρίς να χρειάζεται να την αποσυναρμολογήσετε.

Τοποθέτηση καθίσματος: Εμπρός, Πίσω

Μέθοδος τοποθέτησης Isofix + Top Tether ή/και ζώνες ασφαλείας αυτοκινήτου

Εύρος ύψους 40 - 150 cm

Συμβατό με i-Size ΝαιΠαρόμοια προϊόντα