ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 5440226

Cangaroo καλαθούνα "nap" beige 100565

120.00
Σύντομη Περιγραφή:
Το προϊόν προορίζεται για παιδιά με βάρος μηδέν έως 11,30 κιλά και ύψος έως 86,40 εκατοστά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλή καλαθούνα και ως λίκνο. Επίσης μπορεί να αφαιρεθεί από την βάση και να την μεταφέρετε εύκολα και ανεξάρτητα με ιμάντες. Έχει...
100565
 Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
+

Το προϊόν προορίζεται για παιδιά με βάρος μηδέν έως 11,30 κιλά και ύψος έως 86,40 εκατοστά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως απλή καλαθούνα και ως λίκνο. Επίσης μπορεί να αφαιρεθεί από την βάση και να την μεταφέρετε εύκολα και ανεξάρτητα με ιμάντες.

Έχει ρύθμιση ύψους για να μπορεί να συνδεθεί με το κρεβάτι σας για μεγαλύτερη άνεση της μητέρας. Με την καλαθούνα Nap το μωρό σας μπορεί να κοιμηθεί με ασφάλεια ενώ μπορείτε να είστε δίπλα του, να νιώθει προστασία και να το θηλάζετε με άνεση. Με αυτό τον τρόπο ο δεσμό σας θα δυναμώσει και οι νύχτες σας θα είναι πιο ήρεμες Ελαφριά κατασκευή Ευκολο στην συρναμολόγηση και αποσυναρμολόγιση Τα υφάσματα μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν.

Ρύθμιση ύψους σε 4 θέσεις.

Περιλαμβάνονται 4 ροδάκια με φρένα τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν για να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία του λικνίσματος.

Η τέντα είναι ρυθμιζόμενη και αφαιρούμενη.

Το σετ ολοκληρώνεται με μουσικό περιστρεφόμενο παιχνίδι που έχει δόνηση, μελωδίες, φωτισμό καθώς και καλώδιο mp3.

Τέλος διαθέτει καλάθι αποθήκευσης για τα απαραίτητα του μωρού (μέγιστο βάρος φορτίου 2 κιλά).

"To συγκεκριμένο προϊόν λόγω όγκου και βάρους δεν μπορεί να σταλεί με κούριερ και αντικαταβολή (για εκτός Αθηνών περιοχές)."

Η συνηθισμένη διαδικασία είναι κατάθεση σε τράπεζα και αποστολή με πρακτορείο μεταφορών.

Αγόρασαν επίσης