Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
210 5440226

Grecostrom στρώμα Bayfit

280.00

 

Σύντομη Περιγραφή:

Το στρώμα BAYFIT είναι ένα πρωτοποριακό στρώμα που προσφέρει την άνεση και την ζεστασιά που χρειάζεται ένα βρέφος. MADE OF BAYFIT FROM...
105
Σε Απόθεμα
+

Το στρώμα BAYFIT είναι ένα πρωτοποριακό στρώμα που προσφέρει την άνεση και την ζεστασιά που χρειάζεται ένα βρέφος.

MADE OF BAYFIT FROM BAYER BAY SYSTEMS.
Το στρώμα Bayfit παρέχει τη σωστή στήριξη και την απόλυτη άνεση που χρειάζεται το μωράκι σας για έναν γαλήνιο και υγιή ύπνο.

Το VISCOPUR είναι υψηλής τεχνολογίας αφρός μνήμης προδιαγραφών της εταιρείας BAYER που επιτρέπει την πολύ αργή επιστροφή στην αρχική του κατάσταση κάθε φορά που δέχεται πίεση και το AQUAPUR είναι ειδικός αφρός μεγάλης αντοχής. Το στρώμα Bayfit είναι εργονομικό για απόλυτη άνεση, αντιακαρικό για προστασία από αλλεργίες, ενώ «αναπνέει» και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Όλα τα υφάσματα είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζει το ευρωπαϊκό OEKO TEX STANDARD 100.

Στην κλασική του έκδοση έρχεται με ύφασμα green sleep. Στο green sleep χρησιμοποιείται φυσικό οργανικό βαμβάκι που καλλιεργείται χωρίς παρασιτοκτόνα, φυτοκτόνα ή χημικά λιπάσματα. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και δεν περιέχει επιβλαβή τοξικά χημικά. Η περιμετρική φάσα 3D AIR MESH συμβάλλει στον εσωτερικό αερισμό του στρώματος. Κάλυμμα αφαιρούμενο και πλενόμενο στο πλυντήριο.

Υφασμα Cotton (προεραιτικά)

Μπορείτε να επιλέξεται εξωτερικό ύφασμα Cotton από υφαντικές οργανικές ίνες φυτικής προέλευσης.

Χρησιμοποιείται βαμβάκι χωρίς τη χρήση γενετικά τροποποιημένων σπόρων, φυτοφαρμάκων και χημικών ουσιών. Είναι μαλακό και απαλό, για έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.

Κάλυμμα αφαιρούμενο και πλενόμενο με στεγνό καθάρισμα.

Ύφασμα Antibacterial

H επεξεργασία ANTIBACTERIAL βοηθά στην εξαφάνιση των παρασίτων, αφού εφαρμόζεται στη διαδικασία παραγωγής της ίνας του υφάσματος. Η προστατευτική της επίδραση διατηρείται καθ’όλη τη διάρκεια χρήσης του στρώματος, προστατεύοντας το βρέφος από δερματικές/αναπνευστικές αλλεργίες.

Κάλυμμα αφαιρούμενο και πλενόμενο με στεγνό καθάρισμα.

ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ 74Χ140