Για τηλεφωνικές παραγγελίες:
210 5440226

Cangaroo ηλεκτρονική βρεφική ζυγαριά 57111

80.00

 

Σύντομη Περιγραφή:

Η λεκτρονική ζυγαριά με εύρος μέτρησης μέχρι 20 κιλά και ακρίβεια 10 gr. Η βρεφική ζυγαριά λειτουργεί με 4 αλκαλικές μπαταρίες AA 1.5V, οι...
57111
Σε Απόθεμα
+

Ηλεκτρονική ζυγαριά με εύρος μέτρησης μέχρι 20 κιλά και ακρίβεια 10 gr.

Η βρεφική ζυγαριά λειτουργεί με 4 αλκαλικές μπαταρίες AA 1.5V, οι οποίες περιλαμβάνονται στο πακέτο.

Το σετ περιλαμβάνει μεζούρα, διάγραμμα ανάπτυξης και βαμβακερό κάλυμμα για την ζυγαριά. Η ζυγαριά είναι με πολλά πλεονεκτήματα και λειτουργίες. Έχει υψηλή μέτρησης ακριβείας του βάρους παιδιού, καθώς επίσης και λειτουργίες μουσικής, οι οποίες βοηθούν να ηρεμήσει το μωρό σας όταν χρησιμοποιείτε την ζυγαριά. Η μεγάλη οθόνη LCD φωτισμού σας βοηθά να μετρήσετε εύκολα το βάρος του βρέφους στο φως της ημέρας και στο σκοτάδι.

Υπάρχουν 3 κουμπιά για τις διάφορες λειτουργίες και δράσεις: ON / OFF / TARE - για το συντονισμό εντός και εκτός της ζυγαριάς και απόβαρο. Μουσική - για την ενεργοποίηση διαφόρων μελωδίων. Μονάδα να επιλέξετε τη μονάδα βάρους (κιλά ή lbs). Επίσης έχει 4 Bluetooth λειτουργίες. Οι γονείς μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν εφαρμογή για smartphones τους για τη λεπτομερή παρακολούθηση της ανάπτυξης του παιδιού σας. Συμβατό με τα παρακάτω συσκευές και τα συστήματα λειτουργίας: συσκευές της Apple: iPhone4s, iPad3, iPad Mini ή υψηλότερη Android Συσκευές Android 4.3 ή νεότερη έκδοση με Bluetooth 4.0 ή νεότερη έκδοση, με μνήμη χωρητικότητας όχι λιγότερο από 1GB.